Ervaringen van leden

Echte ervaringen van èchte mensen zoals jij die begonnen zijn met trainen bij Crossfit Schagen.

“Wat me vooral aanspreekt is het opzoeken van je grenzen. Na mijn start kwam al gauw het ritme van 2 √° 3 keer per week en ik genoot van de vooruitgang. En niet alleen was het plezier in de sport er, maar ook zeker in de omgang met elkaar. Wat een pracht community! Iets wat ik nog nooit was tegengekomen binnen een sportclub”

Wijnand van der Meer [6,5 jaar lid]

“De eerste keer dat ik bij CF Schagen binnen kwam, was ik meteen verliefd. Wat een aardige mensen, super sfeer en er wordt goed op je techniek gelet. De eerste paar keren dat je komt weet je niet goed wat je moet verwachten en was ik vaak gespannen. [soms nog steeds] Maar dat maakt het ook juist leuk! De coaches behandelen iedereen als gelijke ongeacht of je er pas een paar maanden traint of er al bij bent vanaf dag 1. Ieder zijn eigen proces, je komt voor jezelf.
Wat CrossFit voor mij betekend is zelfvertrouwen en kracht, zowel mentaal als fysiek. De coaches zijn daarin een grote inspiratie en coachen je optimaal in beide elementen”

Liz Copinsky [3 jaar lid]

“De allereerste keer CrossFit was in het oude pand toen CrossFit Schagen net enkele weken open was. Ik had al wel eens gehoord van CrossFit en toen er een in Schagen ging openen schreef ik me meteen in voor een proefles. Van de eerste WOD [workout of the day] weet ik niet veel meer, behalve dat er boxjump in zaten en dat het verschrikkelijk tegen viel..
Maar vet was het wel!!”

Ferdi Dekker [6,5 jaar lid]

“Mijn eerste keer…Iedereen was heel aardig en kwam zich aan me voorstellen. Toen de WOD..ZWAAR joh..! Op een gegeven moment was iedereen al klaar behalve ik en kwam iedereen me aanmoedigen.
Wat was dat super tof! En wat een onbeschrijfelijk gevoel toen de WOD klaar was. Ik had het gedaan!! Ik was nog nooit zo stuk, kapot, voldaan en gelukkig tegelijk geweest”

Sandra Bon [6,5 jaar lid]

Mail jouw sport ervaring naar CrossFit Schagen en wij zorgen voor een mooi plekje op de website!