Waar wij voor staan

Oprichters Bas Assenbroek en Donna Bliek  van Crossfit Schagen zagen al eind 2012 de meerwaarde van de sport CrossFit en waren in Noord-Holland een van de “early adapters”. Toen een van de eerste, inmiddels een van de meer ervaren boxen van Nederland.
CrossFit Schagen staat bekend als een gezellige box met een hechte community,  maar is een plek waar keihard trainen en beter worden bovenaan staan!

Bij Crossfit Schagen investeer je in onze intensieve begeleiding, kennis en motivatie. Wij zorgen ervoor dat je het beste uit jezelf haalt en je doelen daadwerkelijk bereikt. Je zult fit worden op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden. 

Wij hebben zoveel vertrouwen in de effectiviteit van de CrossFit methode dat wij niet werken met langdurige abonnementen, inschrijfgeld en administratiekosten. Als je eenmaal met CrossFit begint, zal je zelf ervaren wat het met lichaam en geest doet. En dat effect is niet gering!
Ga ook de uitdaging aan en maak CrossFit ook onderdeel van joúw lifestyle..!

Bij CrossFit Schagen is iedereen gelijk! Respect voor elkaar, de sport en het materiaal staat bovenaan.
Iedereen die de eerste keer bij ons binnen stapt moet zich welkom en gewaardeerd voelen.
We trainen met z’n allen keihard! de huismoeder met overgewicht hand in hand met de wedstrijdatleet. Allebei op hun eigen niveau, maar met dezelfde intentie; Beter worden.

Hoe serieus dit ook allemaal klinkt, gezelligheid en lol zijn ook belangrijke pijlers binnen onze club. Lekker nog een bakkie doen na je training in “het hok”,  de high fives na een zware training en regelmatig leuke dingen met elkaar doen zoals buitentrainingen en [thema] feestjes.