Ervaringen

25-01-2013

Wouw, ik wist niet dat ik het lekker zou vinden om zoveel spieren in mijn lijf te voelen (ook op plekken waar ze waren ingeslapen…) na een workout bij CrossFit Schagen. De woorden van Bas zijn wel blijven hangen: “Leuk wordt het niet…. maar wel effectief!!” En dat klopt! Eerlijk is eerlijk. Het is een ware mentale kwelling om door te zetten maar met de energie en aandacht die Bas en Donna geven lukt het keer op keer om je grens te verleggen. En o, wat voelt dat lekker. Dit is voor mij de eerste sportschool die mij vasthoudt als klant. De lessen zijn nooit hetzelfde waardoor het niet saai wordt. De groepen zijn klein waardoor je niet verslapt of verzuimd. Je bent allemaal gelijk en hard aan het werk op je eigen niveau. En dat alles in 1 uur per les. CrossFit Schagen is mijn favoriet!!
Simone Breed

24-01-2013

CrossFit Schagen is beslist niet de zoveelste sportschool maar een echte verrijking voor Schagen. Je moet bereid zijn keihard te werken, de strijd met jezelf aan te gaan maar, je overwint jezelf keer op keer en ja, dat geeft resultaat! De persoonlijke benadering, de goede en motiverende begeleiding van Bas en Donna, een no nonsense cultuur en gezellige sfeer maakt CrossFit Schagen toegankelijk voor iedereen. Wij zijn in elk geval om! Nu de rest van Schagen e.o. nog!
Justin en Janneke Beers

09-01-2013

Vanochtend voor het eerst een WOD bij Crossfit meegemaakt. Heerlijk om na zo’n lange tijd weer bezig te zijn. Loodzwaar, de spierpijn voel ik al opkomen. Zaterdag weer!
Debby Rummens

08-01-2013

Wauw! Mijn eerste ervaring met CrossFit is een feit. En ja, je gaat helemaal kapot, (zelden zo nerveus geweest voor het sporten) maar wat was het leuk! Super begeleiding, leuke sfeer, ik zeg: tot volgende week! Top Bas en Donna!
Janneke Beers-Hoogerdijk

07-01-2013

Zo de ik heb mijn eerste ervaring vanochtend gehad om 09:00…was echt een super gaaf om te doen, heerlijk getraind en voel me nu echt top…heel erg bedankt Bas en Donna …..was echt 200% genieten….gewoon keihard KNALLEN!!!!!!!
Ely Huiberts

Mail jouw sport ervaring naar CrossFit Schagen en wij zorgen voor een mooi plekje op de website!